Solusi Lengkap: Bina Rumah Batu-Bata Atas Tanah Sendiri 👷

Bukannya sekadar membina rumah, kami bertindak sebagai One Stop Centre untuk semua urusan pembinaan rumah anda. Kenapa mesti pilih kami?

  • Penyediaan plan rumah & pandangan 3D secara PERCUMA.
  • Harga yang diberikan adalah lengkap sehingga serah kunci.
  • Anda boleh datang ke tapak rumah yang kami sedang bina untuk melihat sendiri kualiti kerja kami.
  • Jaminan Struktur selama 12 bulan selepas serah kunci.
Ada Apa Dengan Batu-Bata ?

Pembinaan rumah secara konvensional telah terbukti kukuh sejak beratus tahun lalu! Selain kos pembinaan yang lebih rendah, anda juga tidak perlu mengeluarkan kos yang besar untuk kerja-kerja selenggara & ubahsuai rumah nanti.

[VIDEO] Sedapnya suara suami Neelofa mengaji

Bina Rumah Atas Tanah Sendiri

Bahasa mudahnya, kami akan uruskan A-Z. Bermula dari penyediaan pelan rumah, submissson PBT, pembinaan rumah sehinggalah sijil CCC, semua urusan ini akan diuruskan oleh pihak kami. ALL IN ONE!

Anda Penjawat Awam? Dapatkan Kemudahan Pinjaman LPPSA

Anda dapat menikmati kemudahan pinjaman Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) dengan kadar interest PALING RENDAH. Penting untuk anda pilih kontraktor yang telah biasa berurusan dengan pihak LPPSA untuk memastikan perjalanan pembinaan rumah berjalan lancar.

Apakah Spesifikasi Rumahyang ditawarkan?

Kami sangat teliti dalam memberikan pilihan yang terbaik untuk anda. Setiap rumah yang dibina juga mempunyai jaminan struktur selama 12 bulan.Apabila berbicara mengenai kualiti, kami tiada kompromi!

200+ Pelan Rumah Sebagai Rujukan.

Pembinaan Rumah IBS tidak terbatas dengan design tertentu. Anda boleh lukis sendiri pelan rumah dan tentukan design yang anda inginkan.Jika anda perlukan bantuan, kami menyediakan khidmat melukis pelan & interior design.

Berapakah Kos Bina Rumah Batu-Bata?
Dapatkan quotation pembinaan rumah anda sekarang!